Advertisement

Alex Teixeira Besiktas : Beşiktaş'tan Alex Teixeira bombası! - Spor Haberleri ... / Beşiktaş , adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor.

Alex Teixeira Besiktas : Beşiktaş'tan Alex Teixeira bombası! - Spor Haberleri ... / Beşiktaş , adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor.. Beşiktaş , adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş'ta başkan ahmet nur çebi ile kurmayları emre kocadağ ve erdal torunoğulları. Siyah beyazlıların teklifiyle brezilyalı yıldızın istediği rakam arasındaki makas gün geçtikçe daralıyor. Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira.

Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan alex teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor. Alex teixeira için tek sorun imza parası. Bonservisi elinde olan alex teixeira'nın ilk istediği rakam, deyim yerindeyse siyah beyazlıların elini yaktı! Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor.

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Alex Teixeira ile ...
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Alex Teixeira ile ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu alex teixeira ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği alex teixeria'dan iddiaları doğrularcasına bir hareket geldi. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan alex teixeira, beşiktaş'lı oyuncu josef de souza ile beraber poz verdikleri fotoğraf ile birlikte beşiktaş'lı taraftarları heyecanlandırdı. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Beşiktaş'ın süper starı josef de souza, yakın arkadaşları alex teixeira ve fernando lucas martins'in transferi için çalışıyor. Topla birlikte süratli birebirde çok etkili çin'de 153 maçta 73 gol, 43 asist transferde son gelişme. Vatandaşı josef de souza ile buluşan teixeira, kartal pozu vererek fotoğraf çektirdi. Siyah beyazlıların teklifiyle brezilyalı yıldızın istediği rakam arasındaki makas gün geçtikçe daralıyor.

Önceliği forvet transferinde olan beşiktaş, orta saha konusunda da ciddi çaba adı geçen isimlerden biri olan brezilyalı alex teixeira ve fernando konusunda ise josef.

Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı. Domaç, beşiktaş, 10 numaraya ihtiyaç duyuyor. Teixeira began his career with vasco da gama, making his debut for the senior team at the age of 18. Beşiktaş'ın süper starı josef de souza, yakın arkadaşları alex teixeira ve fernando lucas martins'in transferi için çalışıyor. Beşiktaş'ın transfer listesinin başında yer alan brezilyalı 10 numara alex teixeira'nın kartal'dan yıllık 3 milyon euro maaş ile birlikte imza parası istemesi transferi zora soktu. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaşlı futbolcu josef de souza, sosyal medya hesabından alex teixeira ve. Kartal, şartlarda anlaşma zemini ararken yıldız oyuncu kartal pozu verdi. Boşta olan alex teixeira ile josef üzerinden maaş pazarlığı sürüyor. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning. Vatandaşı josef de souza ile buluşan teixeira, kartal pozu vererek fotoğraf çektirdi. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan alex teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor.

Josef'in iki yıldız isimle paylaştığı fotoğraf beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı. Paylaşılan fotoğrafta beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği teixeira'nın kartal pozu vermesi dikkat. Adları beşiktaş ile anılan fernando lucas martins ve alex teixeira'nın josef de souza ile birlikte verdikleri poz beşiktaşlı taraftarları sevindirdi. Vatandaşı josef de souza ile buluşan teixeira, kartal pozu vererek fotoğraf çektirdi. Çin macerası biten serbest oyuncu konumundaki alex teixeira kartal'ın gündeminde.

Novedades Besiktas Transfer | Costo de Alex Teixeira ...
Novedades Besiktas Transfer | Costo de Alex Teixeira ... from cdn.ntvspor.net
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan alex teixeira, beşiktaş'lı oyuncu josef de souza ile beraber poz verdikleri fotoğraf ile birlikte beşiktaş'lı taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan alex teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor. Öte yandan alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Alex teixeira, beşiktaş'tan 3.5 milyon euro yıllık ücret ve 3.5 milyon euro imza parası talep etti. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği alex teixeria'dan iddiaları doğrularcasına bir hareket geldi. Alex teixeira santos (brazilian portuguese: Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Çin macerası biten serbest oyuncu konumundaki alex teixeira kartal'ın gündeminde.

Beşiktaş'ın ilgilendiği alex teixeira takıma neler katar?

Siyah beyazlıların teklifiyle brezilyalı yıldızın istediği rakam arasındaki makas gün geçtikçe daralıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ta gündeme gelen isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. Öte yandan alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Önceliği forvet transferinde olan beşiktaş, orta saha konusunda da ciddi çaba adı geçen isimlerden biri olan brezilyalı alex teixeira ve fernando konusunda ise josef. Kartal, şartlarda anlaşma zemini ararken yıldız oyuncu kartal pozu verdi. Paylaşılan fotoğrafta beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği teixeira'nın kartal pozu vermesi dikkat. Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan alex teixeira'nın maliyeti belli oldu. Beşiktaşlı futbolcu josef de souza, sosyal medya hesabından alex teixeira ve. Teixeira began his career with vasco da gama, making his debut for the senior team at the age of 18. Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan alex teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği alex teixeria'dan iddiaları doğrularcasına bir hareket geldi. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira.

Adları beşiktaş ile anılan fernando lucas martins ve alex teixeira'nın josef de souza ile birlikte verdikleri poz beşiktaşlı taraftarları sevindirdi. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Josef'in iki yıldız isimle paylaştığı fotoğraf beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı. Boşta olan alex teixeira ile josef üzerinden maaş pazarlığı sürüyor.

Son dakilka transfer haberi: Beşiktaş ve Galatasaray Alex ...
Son dakilka transfer haberi: Beşiktaş ve Galatasaray Alex ... from img.fanatik.com.tr
Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Teixeira began his career with vasco da gama, making his debut for the senior team at the age of 18. Orta sahasını ofansif bir oyuncuyla takviye etmek isteyen beşiktaş'ın gündeminde bulunan alex teixeira. Boşta olan alex teixeira ile josef üzerinden maaş pazarlığı sürüyor. Beşiktaş'ın süper starı josef de souza, yakın arkadaşları alex teixeira ve fernando lucas martins'in transferi için çalışıyor. Bonservisi elinde olan alex teixeira'nın ilk istediği rakam, deyim yerindeyse siyah beyazlıların elini yaktı! 2 yıllığına kadroya katılması beklenen yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor. Siyah beyazlıların teklifiyle brezilyalı yıldızın istediği rakam arasındaki makas gün geçtikçe daralıyor.

A spor yorumcusu haldun domaç, spor gündemi programında beşiktaş'ın transfer gündemindeki alex teixeira ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıllık 3,5 milyon euro ücret talep eden brezilyalı orta saha, 3,5 milyon euro da imza parası istiyor. Teixeira began his career with vasco da gama, making his debut for the senior team at the age of 18. Alex teixeira için tek sorun imza parası. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği alex teixeria'dan iddiaları doğrularcasına bir hareket geldi. Beşiktaş, adem ljajic ile yollarını ayırmayı ve alex teixeira'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş bu kapsamda brezilyalı yıldız alex teixeira'yı kadroya kazandırmak istiyor. A spor yorumcusu haldun domaç, spor gündemi programında beşiktaş'ın transfer gündemindeki alex teixeira ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ta gündeme gelen isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. Beşiktaş'ın brezilyalı futbolcusu josef de souza, sosyal medya hesabından teixeira ve fernando lucas martins ile fotoğrafını paylaştı. (born 6 january 1990) is a brazilian footballer who most recently played for chinese club jiangsu suning. Beşiktaş'ın transfer listesinin başında yer alan brezilyalı 10 numara alex teixeira'nın kartal'dan yıllık 3 milyon euro maaş ile birlikte imza parası istemesi transferi zora soktu. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Bonservisi elinde olan alex teixeira'nın ilk istediği rakam, deyim yerindeyse siyah beyazlıların elini yaktı! alex teixeira. Beşiktaş'ın hücuma yönelik orta saha transferi hedefinde ilk sırada bulunan alex teixeira ile pazarlıklar hız kesmeden sürüyor.

Posting Komentar

0 Komentar